FONTOS – Mind.Capital – változások

Aki napi szinten követi a Mind.Capital hozam eredményeit, annak már bizonyára feltűnt, hogy a keddi nap (2020-11-17) eredménye a szokásos 0,8% – 0,9% értékhez képest jelentősen lecsökkent, és 0,3% körüli teljesítményt produkálnak az arbitrázs robotok.

Írtunk is rögtön az ügyfélszolgálatnak, hogy mi történik, hiszen ez az teljesítménycsökkenés a semmiből jött, rövidesen jött is a válasz, hogy hamarosan nyilatkozatot fog közzétenni a Mind.Capital vezetése.

Így is lett, a csütörtök esti Zoom konferencián el is mondták, hogy azoknak a tőzsdéknek egy része, amelyeken a robotok egymás ellen ki tudták játszani a cryptok árait, vagy korlátozták, vagy visszatartották a kifizetéseket. Így a vezetőség már csak csökkentett módban tudja folytatni a szolgáltatást, amíg nem találnak megoldást a helyzetre.

Jövő héttől kezdve (2020-11-23) pedig már nem fognak újabb arbitrázs regisztrációkat elfogadni.

A pénzmalacnál mi a következő lépéseket tettük:

  • Mivel első számú szempont a kockázatkezelés, az eredetileg befektetett tőkénket kivétre állítottuk
  • Ami bent marad, az az eddig kitermelt arbitrázs profit, ez továbbra is forog, kb. havi 3%-ot termelve. Ez még így is kényelmes, éves szinten ~40% halmozott profitot jelent
  • Amint a kivétet a pénztárcánkban látjuk, más eszközökbe forgatjuk be.

Összességében elégedettek vagyunk a Mind.Capital eddigi teljesítményével. Az eredeti befektetett tőkénk nem egész 6 hónap alatt 175%-os eredménnyel zárult.

1 thought on “FONTOS – Mind.Capital – változások”

Leave a Comment