Indul a részvénypiac, ajándék részvényt oszt a Bitpanda!

Az egyik kedvenc kereskedő platformunk a Bitpanda, ezt nem is titkolhatjuk. Korábban már írtunk róla, hogy dinamikusan fejlődik, folyamatosan optimalizálnak, új funkciókkal bővítik a szolgáltatást. Legutóbb a cryptoindexeket vezették be, most pedig jött a hír, hogy áprilistól már részvényeket is vehetünk rajtuk keresztül.

Aki pedig indulás előtt legalább 25 EUR-val feltölti a Bitpanda egyenlegét, ajándék részvényt kap cserébe!

Az eddig elérhető információk alapján ütős ajánlattal áltak elő:

Vehetünk részvény-töredéket: nem kell egész részvényt venni, hanem annak töredékét is meg tudjuk vásárolni. Ha például Tesla részvénybe szeretnénk fektetni, az jelenlegi árfolyamon közel $700-ba kerülne. Viszont ha nem akarunk ekkora összeggel, vagy ennek a pontos többszörösével beszállni, akkor számunkra tetszőleges összeget is be tudjuk fekteni, akár már 1 EUR értéktől.

Jutalékmentes szolgáltatás: nem kell fizetnünk azért, hogy a Bitpandán keresztül vásároljuk és náluk tartjuk a részvényt. Az ő hasznuk az árfolyamkülönbözeten lesz, a devizaváltáshoz hasonlóan. Magyarán ha $700-ba kerül az említett Tesla részvény, akkor ehhez képest valamivel többet kell fizetnünk vásárlásnál, és valamivel kevesebbet kapunk eladásnál. A pontos vételi/eladási különbözetet még nem ismerjük, mindenesetre mindenképpen jó, hogy azért nem kell fizetni, amiért náluk tartjuk a befeketetésünk.

Automatikus osztalék jóváírás: a vásárolt részvények után a negyedéves osztalékot automatikusan megkapjuk.

0-24 kereskedés: akár tőzsdei zárás után is tudunk kereskedni, erre igazán kíváncsiak vagyunk!

Ha mindez nem lenne elég meggyőző, ha 25 EUR/GBP/CHF értékben feltöltjük az egyenlegünk, akkor véletlenszerű részvényt ajándékoz nekünk a Bitpanda 5-200 EUR értékben!

Ha pedig még ez sem lenne elég, egy Tesla Model 3 Perfomance is kisorsolásra kerül az új regisztrálók közt!

1 thought on “Indul a részvénypiac, ajándék részvényt oszt a Bitpanda!”

Leave a Comment